Ексклюзиви
четвер, 27 серпня 2015 08:20

У Мінську домовились про припинення вогню, рейтинг Путіна падає - найцікавіші новини за ніч

У Мінську домовились про припинення вогню, рейтинг Путіна падає - найцікавіші новини за ніч

Gazeta.ua пропонує найцікавіші новини за минулу ніч четверга, 27 серпня.

 1. У Мінську домовились про припинення вогню з 1 вересня. "Тристороння контактна група вважає за необхідне з початком навчального року забезпечити стале припинення вогню на лінії зіткнення на період першого тижня в школі", - заявив спецпредставник ОБСЄ Мартін Сайдік.

2. Президент Петро Порошенко підписав указ, яким вводиться в дію рішення Ради нацбезпеки і оборони "Про стан реалізації заходів щодо захисту майнових прав та інтересів держави Україна у зв'язку із тимчасовою окупацією частини території України". Відповідний документ розміщений на сайті глави держави.

3. З листопада Україна випускатиме власні серійні безпілотники. Їх готові виготовляти два заводи. Про це заявив перший заступник генерального директора ДК "Укроборонпром" Сергій Пінькас. За даними посадовця, восени Україна отримає перші серійні безпілотні апарати виключно з вітчизняних комплектуючих.

4. У Токіо вирішили припинити роботу єдиної поромної переправи між Японією і Росією. Про це повідомив глава Южно-Сахалінська Сергій Надсадін на черговій зустрічі мерів міст Далекого Сходу, Сибіру і Західного узбережжя Японії. Мова йде про лінію між портом Вакканаї на острову Хоккайдо і портом Корсаков на Сахаліні.

5. Діяльність Володимира Путіна на посту президента Росії схвалюють все менше росіян. Про це свідчать результати опитування "Левада-центру". Опитування, яке проводилося з 21 по 24 серпня, показало негативну динаміку довіри до влади всередині країни. Знизився також рейтинг прем'єр-міністра Дмитра Медведєва, впав рівень схвалення діяльності уряду РФ в цілому, а також губернаторів і Держдуми.

Зараз ви читаєте новину «У Мінську домовились про припинення вогню, рейтинг Путіна падає - найцікавіші новини за ніч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути