Ексклюзиви
субота, 29 листопада 2014 06:06

У "Блоці Порошенка" пропонують голосувати за кожного міністра окремо

У "Блоці Порошенка" пропонують голосувати за кожного міністра окремо
sled.net.ua

В "Блоці Петра Порошенка" пропонують голосувати за кожного претендента на крісло в Кабінеті Міністрів окремо. Про це заявив заступник голови фракції Мустафа Найєм в ефірі програми "Шустер Live", передає "Українська правда".

"Ми зараз будемо голосувати за уряд. Я знаю приблизно ті кандидатури, які наша фракція хоче запропонувати. Вони були озвучені на нашій фракції. Але я не чув кандидатур від Арсенія Петровича, і до нас ніхто не приходив, не називав ці прізвища", - сказав він.

"Ми б хотіли, щоб ці слухання відбувалися не лише в прямому ефірі, а й на засіданнях фракції. Нехай приходять, нехай розкажуть, що вони хочуть побачити", - додав Найєм.

"І найголовніше: у нас є одна дурна традиція - голосувати за Кабінет міністрів "пакетом". Виноситься кагалом 12-15-17 прізвищ, і всі голосують. Я, наприклад, ніколи не розумів, як це відбувається. Тому в мене пропозиція до вас ("Народного фронту") як до наших партнерів по коаліції, і до "Самопомочі", "Батьківщини": давайте висунемо таку ініціативу - що ми в парламенті заслуховуємо і голосуємо за кожного міністра. У цьому випадку ми будемо бачити справжню підтримку (міністрів)", - сказав Найєм.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що президент хоче дозволи іноземцям ставати чиновниками Кабміну. Політолог Володимир Фесенко назвав цю ідею неоднозначним експериментом.

Зараз ви читаєте новину «У "Блоці Порошенка" пропонують голосувати за кожного міністра окремо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути