понеділок, 22 грудня 2014 18:57

У 2015 році Україна може стати гарячою точкою на світовій карті - Bloomberg

У наступному 2015 році Україна може стати потенційно гарячою точкою на світовій карті. Про це йдеться в прогнозі Bloomberg. У ньому зібрані 15 місць на планеті з найбільш напруженою обстановкою, пише ЛІГАБізнесІнформ.

"Повстанці, підтримувані Путіним і його армією, просуваються далі на захід, щоб організувати сухопутний коридор до Криму. Це змушує США і Евросюз посилити економічні санкції та військову підтримку уряду", - йдеться в огляді.

Інші пов'язані з Путіним гарячі точки, на думку агентства, в 2015 році, можуть з'явитися в Балтійських країнах та Калінінграді.

"Володимир Путін робить негативний вплив на країни НАТО, створюючи проблеми російському меншості в Естонії та Латвії, а також Калінінграду, що знаходиться між Польщею та Литвою. Недавня активність в авіаційний простір показує бажання Росії протестувати можливості НАТО", - йдеться в документі.

У перелік також увійшли Сирія, Ізраїль, Іран, Західний берег річки Йордан, Саудівська Аравія, Східно-Китайське і Південно-Китайське море, Нігерія, Афганістан / Пакистан, Індія / Пакистан, Північна Корея, Арктика, Ірак, Греція.

Зараз ви читаєте новину «У 2015 році Україна може стати гарячою точкою на світовій карті - Bloomberg». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути