Ексклюзиви
субота, 19 квітня 2014 13:58

Турчинов призначив Луценка своїм радником

Турчинов призначив Луценка своїм радником
Фото: nk.org.ua

В.о. президента України Олександр Турчинов підписав низку указів про призначення радників президента. Про це повідомляє прес-служба в.о. глави держави.

Радниками призначені Юрій Луценко, Володимир Горбулін та Ігор Смешко.

Нагадаємо, Юрій Луценко був міністром внутрішніх справ України в уряді Юлії Тимошенко, а з 2013 року голова ініціативи "Третя Українська Республіка". 27 лютого 2012 року був засуджений до чотирьох років позбавлення волі з конфіскацією майна, з позбавленням права обіймати посади, які пов'язані з виконанням організаційно-розпорядчих або адміністративно-господарських обов'язків на строк до трьох років; крім того, Юрія Луценка було позбавлено 1-го рангу державного службовця. 7 квітня 2013 року на підставі Указу Президента "Про помилування" № 197/2013 звільнений від подальшого відбування основного покарання.

Ігор Смешко (17 серпня 1955р., Христинівка, Черкаська область) — Голова Служби безпеки України (4 вересня 2003 р. — 4 лютого 2005 р.). Генерал-лейтенант (серпень 1998р.), генерал-полковник (2004р.), доктор технічних наук, професор (1992р.), військовий інженер.

Володимир Горбулін — український політик, вчений, державний діяч. Голова та один із засновників Ради із зовнішньої та безпекової політики (Council for Foreign and Security Policy), ініціатор Міжнародного безпекового форуму у Львові. Також він організатор та директор на громадських засадах Інституту проблем національної безпеки України.

Зараз ви читаєте новину «Турчинов призначив Луценка своїм радником». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути