четвер, 05 березня 2015 15:36

Треба звільнити всіх суддів - Чорновол

Треба звільнити всіх суддів - Чорновол
dozor.kharkov.ua

Нардеп від "Народного фронту" Тетяна Чорновол вважає, що прокуратура повинна зайнятися суддями Господарського суду.

Про це вона розповіла в коментарі Gazeta.ua

"Судді Господарського суду продавали країну. Тому треба зайнятись, в першу чергу, ними. Це був суд Саші Януковича останні три роки. Судді свідомо приймали не правові рішення. Грабували державу на мільярди. Наприклад, коли в 2013-му приняли рішення по "Нафтогазу", який мав виплатити фірмі Фірташа газ вартістю два мільярди доларів. Величезна кількість суддівських рішень, які легалізують величезні корупційні схеми", - розповіла вона.

Нардеп вважає, що в Україні потрібно звільнити всіх суддів.

"У суддівській реформі Україна повинна піти по революційному шляху - звільнення всіх суддів. Інакше дуже важко вийти з цієї ями, в якій ми опинились. У нас в країні права взагалі немає. А без цього не може бути боротьби з корупцією" - розповіла вона.

Водночас Чорновол зазначила, що будь-які радикальні реформи - це революція. А проводити її небезпечно, коли в країні йде війна.

"Це проблема для очищення міліцейської і суддівської системи'", - зазначила вона.

Нардеп додала, що арешт суддів Печерського суду стане показовим для інших працівників феміди. Проте вона не впевнена, що інші судді боятимуться приймати завідомо неправомірні рішення та брати хабарі.

Нагадаємо, що вчора Рада дала згаду на арешт та затримання трьох одіозних суддів Печерського суду. Це - Вовка, Царевич, Кицюка . Ці судді приймали рішення за правління Віктора Януковича.

Зараз ви читаєте новину «Треба звільнити всіх суддів - Чорновол». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути