Ексклюзиви
неділя, 31 серпня 2014 03:12

Треба зупинити все і почати дипломатичний формат переговорів - Порошенко

Треба зупинити все і почати дипломатичний формат переговорів - Порошенко
Фото: lenta-ua.net

Президент України Петро Порошенко вважає відновлення роботи Тристоронньої контактної групи важливим кроком на шляху до реалізації мирного плану на Донбасі і врегулювання ситуації шляхом переговорів, повідомляє прес-служба глави держави.

Як зазначається, президент підкреслив, що в сформованій ситуації в Луганській і Донецькій областях, коли "вже нічого не можна буде змінити", сторони повинні сісти за стіл переговорів.

"Треба зупинити все і почати дипломатичний формат переговорів. Тристороння контактна група зустрінеться в понеділок ", - зазначив Порошенко.

Український президент також повідомив, що в переговорах візьмуть участь представник ОБСЄ, посол Росії в Україні М.Зурабов і другий президент України Л.Кучма для обговорення питань звільнення заручників, роботи моніторингової комісії ОБСЄ на українсько-російському кордоні і формату припинення вогню.

Зараз ви читаєте новину «Треба зупинити все і почати дипломатичний формат переговорів - Порошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути