Ексклюзиви
понеділок, 25 травня 2015 14:12

Треба припинити поставки продуктів до Криму - експерт

Треба припинити поставки продуктів до Криму - експерт
Фото: news.allcrimea.net

Продовження санкцій щодо Криму призведе до того, що він стане банкрутом. Про це в коментарі Gazeta.ua сказав керівник проекту "Майдан закордонних справ" Андрій Клименко.

"У таких умовах Крим ставатиме все більш непідйомним для російського бюджету. Міжнародний тиск рано чи пізно призведе до того, що постане питання про демілітаризацію півострова. За цим буде немалий період виводу звідти російських військ та заміни їх на міжнародні сили для підтримання миру у Чорноморському регіоні. Не виключено, що за участю Росії. Важко сказати, як скоро це станеться. Все залежатиме від динаміки російської економіки", - зазначив він.

За словами експерта, Інститут соціології Російської академії наук зробив опитування громадської думки. Воно показало, що близько 70 відсотків росіян вважають, що приєднання Криму призвело до негативних зрушень в країні. "Тепер головне, щоб Україна на дипломатичному рівні не розділила санкції за Крим та за Донбас. Бо війна - це наслідок анексії півострова. Це невід'ємні речі. Україні зараз практично неможливо повернути Крим. Там створений інформаційний акваріум. Треба поставити ретранслятори десь в Херсонській області. Бізнес по постачанню продуктів та продовольчих товарів треба закривати. Навіть за оцінками окупаційної влади Криму не менше двох третин продовольства потім йдуть транзитом у Краснодарський край. Українські торгові мережі мають припинити поставки своїм структурам, які платять податки в бюджет окупанта", - зауважив Клименко.

Зараз ви читаєте новину «Треба припинити поставки продуктів до Криму - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути