субота, 25 квітня 2015 02:41

Тимошенко рветься очолити Нацкомісію з питань енергетики

Тимошенко рветься очолити Нацкомісію з питань енергетики
Фото: 112.ua

Лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко заявила, що готова на 2 тижні очолити Нацкомісію з питань енергетики (НКРЕКП) і встановити справедливі тарифи. Про це вона заявила в ефірі ток-шоу "Шустер LIVE" на "112 Україна".

"Тільки що прозвучала пропозиція, ну, підіть і наведіть порядок. Я відповідально зараз кажу, і це не жарт. Я кажу, що тарифи встановлює НКРЕКП. Я вам зараз на вашу пропозицію абсолютно відповідально говорю: я готова на 2 тижні зайняти цю посаду і показати країні всі тарифи до останньої копійки. Відкрити ту таємну корупцію, до якої ви ще не дійшли, показати прокурору всі документи, навести там порядок, встановити нормальні тарифи і звільнити цю посаду для інших людей", - заявила Тимошенко.

 Також, вона заявила у студії Савіка Шустера, що тарифи на газ повинні бути впорядковані за 2 тижні.

"Наше завдання - за два тижні, поки немає сесії ВР, ми зараз повинні дати прем'єр-міністру, якщо він чесна порядна людина, то за ці два тижні повинні бути прийняті ті постанови про встановлення правильних норм споживання газу і тепла. Повинні бути перевірені ці тарифи, знята ця націнка, яку надали НАК "Нафтогазу" "на корупцію", це 3500 гривень на кожну тисячу кубічних метрів, і через два тижні повинен бути впорядкований тариф, який ви повинні отримати без субсидій, то буде зниження тарифу буде істотним, ніж ті субсидії", - заявила Тимошенко.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко рветься очолити Нацкомісію з питань енергетики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути