понеділок, 04 липня 2016 14:58

Тимошенко прокоментувала голосування по Онищенку

Тимошенко прокоментувала голосування по Онищенку
lb.ua

Фракція "Батьківщина" підтримає рішення регламентного комітету ВР про згоду на притягнення до відповідальності нардепа Олександра Онищенка.

Про це на брифінгу у парламенті заявила лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко.

"Наша фракція голосуватиме за рішення регламентного комітету Верховної Ради, який буде знімати недоторканність і давати можливість притягувати до відповідальності (Онищенка - ред.)", – сказала парламентар.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Раді знайшли день для голосування за арешт Онищенка

Нагадаємо, 29 червня Регламентний комітет рекомендував парламенту розглянути згоду на арешт Онищенка. За це одноголосно проголосували 7 присутніх депутатів. Вирішили, що Верховна Рада повинна розглянути 3 подання генпрокурора окремо: про притягнення нардепа до кримінальної відповідальності, затримання і арешт. Наступне засідання парламенту відбудеться 5 липня.

Онищенка підозрюють у причетності до схеми відмивання грошей у товаристві "Укргазвидобування". У Антикорупційному бюро вказали на організацію злочинного угруповання, яке реалізовувало природний газ за заниженою ціною. Завдані державі збитки оцінили в 3 млрд грн.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко прокоментувала голосування по Онищенку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути