Ексклюзиви
пʼятниця, 30 січня 2015 13:26

Тимошенко назвала місцеві бюджети похованням міст

Тимошенко назвала місцеві бюджети похованням міст
unian.net

"Батьківщина" пропонує формувати бюджети міст районного підпорядкування і міст обласного підпорядкування на однакових принципах.

Про це на прес-конференції розповіла лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко, - передає кореспондент Gazeta.ua

"Міста районного підпорядкування вже не живуть. Їх бюджети цього року - це бюджети поховання міст. Тому ми хочемо зробити те, що мали десять років тому. Нам треба зробити міста районного підпорядкування до формування бюджетів такими самими, які міста обласного підпорядкування. І тут у мене запитання: чим відрізняється місто обласного підпорядкування від міста районного підпорядкування? А вони отримують вдвічі-втричі менші бюджети. Іноді в 5 разів. Там що, люди не живуть? Таким чином намагаються стягнути гроші в центральній бюджет. Тому наша пропозиція - це міста районного підпорядкування, яких в нас 269. Перенести на порядок формування бюджету міста обласного підпорядкування", - сказала Тимошенко.

Зазначимо, що партія "Батьківщина" підготувала 9 законопроектів щодо децентралізації. В партії сподіваються що на наступному засіданні Ради депутати їх підтримають.

Нагадаємо, що сільські та селищні бюджети, а також бюджет міст районного підпорядкування на сьогодні не сформовані та не затверджені.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко назвала місцеві бюджети похованням міст». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути