Ексклюзиви
вівторок, 27 січня 2015 11:55

Терористи хочуть усунути з переговорів Кучму та говорити з Медведчуком

Терористи хочуть усунути з переговорів Кучму та говорити з Медведчуком
sevnews.info

Бойовики Донецької й Луганської областей сподіваються, що представником Києва на черговому раунді мінських переговорів замість екс-президента Леоніда Кучми буде Віктор Медведчук.

Про це повідомляє російський Інтерфакс із посиланням на "джерело в групі по підготовці чергового раунду мінської зустрічі.

"Ми розраховуємо, що Київ направить на переговори представника, наділеного офіційними повноваженнями. Віктор Медведчук усіх би влаштував", - сказав він.

Раніше в Москві "з обережним оптимізмом" оцінили зустріч, що відбулася в Донецьку, на якій українську сторону представляв кум Путіна й лідер "Українського вибору" Медведчук, з лідерами бойовиків Олександром Захарченком й Ігорем Плотницьким.

Як повідомив прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков, зустріч носила характер попередніх консультацій перед майбутніми переговорами в мінському форматі.

Її проведення було обумовлено насамперед тим, що на фоні наступальних дій української сторони представники ДНР і ЛНР "висловлювали крайній скептицизм щодо перспектив мінського процесу", зазначив Пєсків.

Зараз ви читаєте новину «Терористи хочуть усунути з переговорів Кучму та говорити з Медведчуком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути