вівторок, 21 жовтня 2014 13:42

Терорист Стрєлков лякає Путіна трибуналом, якщо той не захопить Україну

Терорист Стрєлков лякає Путіна трибуналом, якщо той не захопить Україну
vk.com

Один із колишніх ватажків бойовиків Ігор Стрєлков-Гіркін, який раніше "засвітився" на російському острові Валаам, пригрозив президенту РФ Володимиру Путіну Гаазьким трибуналом в разі, якщо той не піде у наступ на всю Україну.

Про це у своєму блозі на "Window on Eurasia" пише Пол Гобл, посилаючися на заяви бойовика, зроблені під час його прес-конференції, - повідомляє "ТСН"

Зокрема, Стрєлков переконаний, що чим довше Москва буде намагатися уникнути прийняття рішучих дій, тим не безпечнішою стане нинішня криза, Росію чекають нові "часи смути", якщо Путін не піде на ескалацію конфлікту в Україні.

На думку Стрєлкова, Путін готується до "радикальніших дій", але він не зробив цього "через неможливість його команди діяти в "нових умовах", тому він повинен замінити тих, хто стримує його від прийняття цих заходів, так само, як Сталін зробив "після катастрофічних поразок 1941".

"Мені абсолютно ясно одне: з нинішньою командою Путіну можна гарантовано доїхати лише до Гаазького трибуналу", - заявив Гіркін, якого цитує агентство бойовиків. Як вже раніше повідомлялося, Стрєлков-Гіркін визнав, що армія України вже здатна протистояти російській агресії.

Зараз ви читаєте новину «Терорист Стрєлков лякає Путіна трибуналом, якщо той не захопить Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути