неділя, 11 вересня 2011 13:39

Табачник дозволив студентам повертатися в гуртожитки вночі

Табачник дозволив студентам повертатися в гуртожитки вночі

Міністерство освіти і науки, молоді та спорту має намір проконтролювати забезпечення доступу студентів до гуртожитків вночі.

Про це заявив міністр освіти і науки, молоді та спорту Дмитро Табачник.

"Я доручив підготувати лист, що всі повинні виконувати чинне законодавство, в понеділок (12 вересня) його підпишу, про те, щоб не обмежувати доступ студентів до гуртожитків, тому що багато, хто працює зараз, повертається пізніше, для того і забезпечується університетом цілодобове чергування вахтерів", - заявив міністр.

При цьому Табачник зазначив, що вахтер має право не пустити студента в гуртожиток, коли той перебуває в нетверезому стані, а також з гостями, які не проживають у гуртожитку, після 23:00.

Міністр підкреслив, що якщо студенти будуть повідомляти про випадки недопуску, Міносвіти буде втручатися в ці ситуації, оскільки законодавство не передбачає недопуск студентів в гуртожитки в нічний час.

Нагадаємо, Міністр освіти і науки, молоді та спорту раніше сказав, що процес об'єднання вузів розпочато і він буде прискорюватися, але не силою, а на добровільних засадах.

Зараз ви читаєте новину «Табачник дозволив студентам повертатися в гуртожитки вночі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути