вівторок, 30 вересня 2014 17:55

Шуфрич сказав, що лежатиме в смітнику тільки мертвим

Шуфрич сказав, що лежатиме в смітнику тільки мертвим

За фактом бійки біля Одеської обласної державної адміністрації, в якій постраждав регіонал Нестор Шуфрич, міліція розпочала кримінальне провадження.

Про це повідомляє Приморський РВ ОМУ ГУМВС в Одеській області.

Сам Шуфрич заявив, що знав про те, що проти нього готується акція.

"Ми знали про те, що буде спроба повторити цей перформенс із сміттєвими контейнерами і з зеленкою", - цитує регіонала прес-служба депутата облради Миколи Скорика, який супроводжував Шуфрича.

Регіонал зазначив, що вирішив перенести свою прес-конференцію до будівлі ОДА, щоб уникнути зіткнення. За словами Шуфрича, міліція і влада не забезпечили йому охорону.

"Я утримаюся від слова "фашисти", хоча те, що сталося, я думаю, одесити правильно розумітимуть і оцінять. Я, звичайно, здивований, м'яко кажучи, тому, що відбулося в будівлі обласної адміністрації. Це сьогодні чітка демонстрація того, що таке влада України і зокрема Одеси", - заявив Шуфрич в інтерв'ю з лікарняного ліжка.

"Вони хотіли кинути мене в сміттєвий бак, але я сказав їм, що в сміттєвий ящик ви засунете мене тільки мертвим", - сказав регіонал.

Шуфрич в свою чергу запевнив, що "це свавілля скоро припиниться. І ми зробимо все для того, щоб очистити місто від цієї нечисті, що б він був світлий, і що б люди в ньому не боялися говорити і висловлювати свої думки".

Він запевняє, що свого часу при режимі Януковича "змушений був багато терпіти від "сім'ї".

Шуфрич нагадав про перемогу Партії регіонів на попередніх парламентських виборах і запевнив:

"Ми виграємо і зараз. Влада, на жаль, вже стала кривавою, але нас вона не зупинить".

Нагадаємо, що сьогодні біля будівлі Одеської ОДА був жорстоко побитий регіонал Нестор ШУфрич. Словесна перепалка переросла у бійку, під час якої Шуфричу були завдані тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми та струсу головного мозку. Наразі на місці події працює слідчо-оперативна група Приморського районного відділу міліції.

Зараз ви читаєте новину «Шуфрич сказав, що лежатиме в смітнику тільки мертвим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути