Ексклюзиви
субота, 28 березня 2015 18:06

Суд заарештував колишнього заступника голови ДСНС Стоєцького з правом застави в 1,2 млн грн

Суд заарештував колишнього заступника голови ДСНС Стоєцького з правом застави в 1,2 млн грн
Василь Стоєцький Фото: theinsider.ua

Печерський районний суд Києва на засіданні в суботу задовольнив клопотання слідства і обрав запобіжний захід для колишнього першого заступника голови Державної служби з надзвичайних ситуацій Василя Стоєцького у вигляді утримання під вартою на два місяці з можливістю внесення застави в 1 млн. 182 тис.грн.

Раніше в суботу аналогічний запобіжний захід суд обрав для екс-голови ДСНС Сергію Бочковському.

Як повідомлялося, 25 березня на засіданні Кабінету міністрів правоохоронці затримали Бочковского та його першого заступника Василя Стоєцького за підозрою у зловживаннях і причетності до корупційних схем в ДСНС. Після цього уряд звільнив цих чиновників. Їм оголошено підозру, у п'ятницю суд повинен був винести рішення про обрання їм запобіжного заходу.

У п'ятницю клопотання про арешт Бочковського та його заступника Стоєцького було відкликано з суду представником Генпрокуратури, як заявив глава МВС України Арсен Аваков, з метою його розширення і нове буде передано до суду в суботу вранці.

Радник глави МВС України Антон Геращенко в свою чергу заявив, що у слідства у справі про корупцію колишнього керівництва ДСНС є свідчення від чотирьох регіональних керівників Служби.

Зараз ви читаєте новину «Суд заарештував колишнього заступника голови ДСНС Стоєцького з правом застави в 1,2 млн грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути