понеділок, 02 березня 2015 18:59

Суд відхилив апеляцію Єфремова

Суд відхилив апеляцію Єфремова
Фото: vikna.if.ua

Апеляційний суд Києва залишив у силі рішення Печерського районного суду про арешт і заставу 3,7 млн гривень для екс-голови фракції Партії регіонів Олександра Єфремова за підозрою у сприянні прийняттю "диктаторських законів" 16 січня 2014 року. Про це повідомляє прес-служба Апеляційного суду міста Києва.

"Колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Апеляційного суду міста Києва залишила без змін ухвалу Печерського районного суду м. Києва щодо підозрюваного Олександра Єфремова", - зазначається у повідомленні.

Прес-служба суду також інформує, що повний текст ухвали буде оголошено 5 березня о 15.30.

Як відомо, 16 лютого Печерський районний суд Києва обрав Єфремову запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 14 квітня із заставою 3 млн 654 000 гривень.

Прокуратура підозрює його у вчиненні дій, передбачених частиною другою статті 364, частиною п'ятою статті 27, частиною другою статті 366 КК України. Тобто у зловживанні службовим становищем за обтяжуючих обставин та службовому підробленні.

Зараз ви читаєте новину «Суд відхилив апеляцію Єфремова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути