Ексклюзиви
четвер, 29 січня 2015 19:42

Суд дозволив затримати екс-керівника "Укрспецекспорта", який присвоїв $7,4 млн

Суд дозволив затримати екс-керівника "Укрспецекспорта", який присвоїв $7,4 млн
Фото: e-crimea.info

Головна військова прокуратура оголосила про підозру Герою України, колишньому керівнику державного концерну "Укрспецекспорт", що заволодів грошовими коштами держконцерну в сумі 7 млн 428 тис доларів США. Про це повідомляє управління зв'язків з громадськістю та ЗМІ Генеральної прокуратури України з посиланням на Генпрокурора Віталія Ярему.

Як наголошується в повідомленні, 21 січня даній посадовій особі було оголошено підозру за ч.5 ст.191 (заволодіння шляхом зловживання службовим становищем чужим майном, вчинене за попередньою змовою групою осіб, в особливо великих розмірах) та ч.2 ст.366 (службове підробка, що спричинила тяжкі наслідки) Кримінального кодексу України.

У четвер, 29 січня, слідчий суддя Печерського райсуду Києва дав дозвіл для затримання екс-глави "Укрспецекспорту" і доставки його в суд для розгляду питання про застосування йому запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

Також за клопотанням слідчого суд наклав арешт на майно підозрюваного - $10 млн в одному з українських банків і 2 автомобіля "Range Rover" загальною вартістю понад 2 млн грн.

Як стало відомо агентству "Інтерфакс-Україна", в повідомленні Генпрокуратури йдеться про екс-главу держконцерну "Укрспецекспорт" Сергія Бондарчука.

Зараз ви читаєте новину «Суд дозволив затримати екс-керівника "Укрспецекспорта", який присвоїв $7,4 млн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути