неділя, 04 грудня 2016 23:09

Створюють альтернативний уряд
13

Фото: Тарас Подолян

Альтернативний уряд в Україні створюють фахівці з Аграрної партії. Про це заявив лідер політичної сили Віталій Скоцик 4 грудня на 10-му з'їзді партії.

На з'їзд у Київ приїхали понад 700 делегатів з усієї країни. Віталій Скоцик назвав головні завдання для розвитку країни. Для цього створюють альтернативний уряд. На наступних виборах до парламенту партія планує отримати 165 мандатів. Тоді зможуть втілити всі напрацювання в життя.

"Ми сьогодні в дуже складній ситуації. Як Ізраїль у 1940-х роках, Україна мало може покладатися на підтримку своїх сусідів. Ресурси є, але використати їх надзвичайно важко. Політична ситуація складається так, що наступного року наших союзників у Європі можуть лишитися одиниці. Корупція, бідність, люди тисячами виїжджають із країни. Це реальність тієї ситуації, у якій сьогодні живемо. Світ рухається у напрямку, де кожен думає лише про себе, свою родину, громаду, місто, країну. Українці мають віру, що не все втрачено, що ця країна — для них, що їхні діти повернуться з-за кордону і будуть мирно жити в нашій державі. Тому у нас нема іншого шляху, як проходити у парламент. Маємо знову стати основою розвитку стабільної економіки", – заявив Віталій Скоцик під час виступу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скоцик назвав 3 головні завдання Аграрної партії

Цього року партія відзначає 20-річчя. На місцевих виборах у 2015 році у ради різних рівнів отримали підтримку 7,9 % виборців. Це понад 2 тисячі депутатів.

Зараз ви читаєте новину «Створюють альтернативний уряд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути