Ексклюзиви
понеділок, 27 липня 2015 09:06

Штаб Березенка зробив заяву по виборах у Чернігові
3

Заява передвиборчого штабу
кандидата у народні депутати в одномандатному окрузі №205
Сергія Березенка

Раді повідомити громадськості, що ми завершили паралельний підрахунок голосів і нині вже маємо 100% протоколів із мокрими печатками. Наразі за Сергія Березенка проголосувало 35% проти 15% у найближчого опонента. Розрив складає більше 10.000 голосів.

Зокрема, Серегія Березенка підтримали 17.777 чернігівців, а Геннадія Корбана 7.381, загалом же проголосувало 51.462 виборців.

Ми вдячні всім, хто підтримав нас, хто доклав зусиль для того, щоб ці вибори, не зважаючи на всі провокації і тиск, відбулися. Разом із тим, ми здивовані позицією декількох каналів, які оприлюднили недостовірну інформацію з маловідомих джерел.

Не зважаючи на брудну передвиборчу кампанію, чернігівці прийшли й зробили свій вибір. Саме чернігівці поставили крапку у розмовах стосовно того, хто зробив конкретні речі, а хто намагався загодувати мешканців округу №205,

Сподіваємося, що у наших опонентів вистачить мужності визнати результати виборів і не противитися волевиявленню чернігівців.

У понеділок 27 липня о 10:00 у приміщенні Ради регіонального розвитку Чернігівщини оголошуємо підсумкову прес-конферецію за участю народних депутатів України із фракції БПП Вадима Денисенка та Олександра Черненка.

Зараз ви читаєте новину «Штаб Березенка зробив заяву по виборах у Чернігові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути