четвер, 11 лютого 2016 05:08

США відреагували на жорстку заяву Лагард щодо України

США відреагували на жорстку заяву Лагард щодо України
Фото: www.tvc.ru

США підтримують Україну в подоланні серйозних економічних проблем, але підкреслюють важливість вирішення питання корупції в країні. Про це заявив помічник прес-секретаря Державного департаменту США Марк Тонер, коментуючи заяву директора-розпорядника Міжнародного валютного фонду Крістін Лагард.

"Ми підтримуємо зусилля України щодо врегулювання нею економічного та фінансового хаосу, який включає вирішення питань корупції серед інших дійсно серйозних економічних проблем", - заявив він.

За словами Тонера, США залишатимуться прихильними підтримці зусиль України щодо подолання "дуже серйозної економічної ситуації".

Нагадаэмо, напередодні Крістін Лагард заявила, що Фонду складно продовжувати співпрацю з Україною за програмою розширеного фінансування EFF без належної боротьби з корупцією. Президент Петро Порошенко в телефонному режимі обговорив з Лагард політичну ситуацію, що склалася в Україні, та шляхи її вирішення. Співрозмовники досягли домовленості про підготовку "дорожньої карти" пріоритетних реформ.

Зараз ви читаєте новину «США відреагували на жорстку заяву Лагард щодо України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua
Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути