Ексклюзиви
пʼятниця, 15 лютого 2013 11:25

Справа Щербаня: свідок розповів про інтимні стосунки Тимошенко і Лазаренка

Свідок у справі вбивства Євгена Щербаня Сергій Зайцев розповів, що про саме вбивство він чув зі слів Петра Кириченка. Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

Свідок Зайцев розповів, що особисто був знайомий з Кириченком. Кириченко і Зайцев дружили сім'ями. Під час однієї зустрічі у 1998 році Кириченко розповів про обставини вбивства Євгена Щербаня.

"Ми сиділи у ресторані. Кириченко був випившим. Хвастався, скільки він зробив для Лазаренка. Розповідав, як люди перевдягалися у аеропорту та інші якісь такі подробиці. Я не повірив. Але потім підняв пресу і все зрозумів", - пояснив Зайцев маючи на увазі вбивство в аеропорту Щербаня.

Автор: Фото Лесі Оробець з Facebook
 

За його словами, Кириченко та Лазаренко були у тісних стосунках. Однак, Кириченко не любив Тимошенко, бо вона мала сильний вплив на Лазаренка.

"У Паши (Лазаренка — ред.) і Юлії Володимирівни були якісь особисті інтимні стосунки. Він (Кириченко — ред.) не міг замінити її", - пояснив свідок.

Він також додав: "Лазаренко сам розповідав, що у нього були інтимні стосунки з Тимошенко. А дружина Лазаренка погана, постійно скаржилася моїй дружині, що Тимошенко поламала сім'ю. Я думаю, у них був роман".

Як розповів свідок у суді, разом з Кириченком він мав компанію "Агростабсбыт". Пізніше Кириченко запропонував долучити до бізнесу Павла Лазаренка, який "мав важелі впливу".

Зараз ви читаєте новину «Справа Щербаня: свідок розповів про інтимні стосунки Тимошенко і Лазаренка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

102

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути