Ексклюзиви
вівторок, 28 квітня 2015 18:40

Справа Кернеса для України, як справа Аль Капоне для США - Геращенко

Справа Кернеса для України, як справа Аль Капоне для США - Геращенко
Фото: rian.com.ua

Нардеп Антон Геращенко вважає, що справа мера Харкова Геннадія Кернеса має аналогії зі справою Аль Капоне. Про це він сказав в ефірі телеканалу "112 Україна".

"Можу сказати, що свого роду справа Кернеса для України - це справа Аль Капоне, якого не змогли звинуватити і довести його причетність до масових вбивств, але змогли довести несплату податків. В даному випадку є конкретна кримінальна справа, я в цій справі свідок. І я знаю повністю всі деталі цієї справи, можу сказати відверто, що Геннадію Адольфовичу в цей раз уникнути відповідальності не вдасться. Тому він всіляко відтягує дату свого суду... Це типова стратегія особи, яка хоче уникнути відповідальності", - заявив Геращенко.

Нагадаємо, Київський районний суд Полтави переніс засідання по справі мера Харкова Геннадія Кернеса на 18 травня. Засідання перенесли у зв'язку з тим, що Кернес не з'явився. Адвокат Кернеса повідомив, що мер Харкова до 2 травня перебуває на лікуванні в оздоровчому центрі Palace Merano в Італії.

Зараз ви читаєте новину «Справа Кернеса для України, як справа Аль Капоне для США - Геращенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути