Ексклюзиви
пʼятниця, 01 серпня 2014 13:55

Список Яценюка отримає на виборах не більше 20% голосів - політолог

Список Яценюка отримає на виборах не більше 20% голосів - політолог

Таку думку висловив у коментарі УНН політолог Микола Давидюк, директор аналітичноо центру "Політика". На думку експерта, у разі формування обєднаного списку кількох політичних партій на базі Президентської Солідарності, публічним лідером списку позиціонуватимуть саме Яценюка. 

І результат виборів буде корелюватися із особистим рейтингом Прем'єра, а не Президента. Навіть у випадку публічної підтримки обєднаного списку закон дозволяє лише обмежене використання прізвища та авторитету Порошенка для агітації. В той же час особистий рейтинг Прем'єра значно постраждав після його емоційних заяв та різкого коливання позиції.  

У разі виходу Яценюка із "Батьківщини" та переходу до її політичних опонентів можна очікувати, що на повну силу включиться пропагандистська машина "Батьківщини" по висвітленню негативних якостей Арсенія Петровича як політика, що також не дасть можливості наростити рейтинг обєднаного списку, - підсумував експерт. 

Нагадаємо що згідно соціологічного опитування групи Рейтинг, електоральне лідерство поділяють Солідарність та Радикальна партія Олега Ляшка.

Зараз ви читаєте новину «Список Яценюка отримає на виборах не більше 20% голосів - політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути