Ексклюзиви
неділя, 07 лютого 2016 22:24

Шокін спрогнозував, коли Росія віддасть Януковича

Шокін спрогнозував, коли Росія віддасть Януковича
Фото: texty.org.ua

Екс-президент Віктор Янукович може бути екстрадований в Україну після того, як буде завершено конфлікт на Донбасі. Про це в інтерв'ю "Подробицям" на телеканалі "Інтер" заявив генпрокурор Віктор Шокін.

"Справу проти нього фактично завершено. Зрозуміло, що він керував усім процесом через своїх соратників, своїх людей - і вбивствами на Майдані, усім-усім керував Янукович", - заявив Шокін.

При цьому він висловив упевненість, що Янукович буде притягнутий до відповідальності.

Коментуючи питання, що для цього потрібно, Шокін зазначив: "Щойно війна на сході України завершиться - а я на це сподіваюся, - здоровий глузд і торжество міжнародного закону переможе, і ми отримаємо Януковича назад в Україну".

Нагадаємо, 5 лютого голова СБУ Василь Грицак та генпрокурор Віктор Шокін доповіли президенту Петру Порошенку про розслідування подій на Майдані у лютому 2014 року, коли було розстріляно кількадесят протестувальників.

Порошенко у свою чергу наголосив, що усі винні у розстрілі майданівців обов'язково мають бути притягнені до відповідальності. Зокрема, ті, хто віддавали злочинні накази.

Зараз ви читаєте новину «Шокін спрогнозував, коли Росія віддасть Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути