понеділок, 21 квітня 2014 09:52

Сьогодні в Україну приїде віце-президент США Джо Байден

Сьогодні в Україну приїде віце-президент США Джо Байден

Віце-президент США Джо Байден відвідає Україну 21-22 квітня для зустрічей із владою. "По слідах переговорів по Україні, що відбулися в Женеві на міністерському рівні з участю Андрія Дещиці, Сергія Лаврова, Джона Керрі та Кетрін Ештон, в Київ з коротким візитом направляється віце-президент Сполучених Штатів Джозеф Байден", - передає Радіо Свобода.

Відзначається, що в Києві він зустрітися з офіційними особами та громадськими діячами.

У ході зустрічей планується обговорення Женевського угоди, а також посилення повітряного патрулювання НАТО над Балтією і тимчасове незначне збільшення допоміжного американського персоналу на одній з баз ВПС у Польщі.

"Командируя Байдена до Києва, Білий дім бажає зміцнити довіру до своєї політики і нової української влади, і європейських союзників США по НАТО", - повідомляє політолог Раджан Менон.

Нагадаємо, 17 квітня на Женевській зустрічі щодо ситуації в Україні сторони домовилися про початкових конкретні кроки по деескалації напруженості і відновлення безпеки для всіх громадян - звільнення адмінбудівель і утримання від насильства.

Зараз ви читаєте новину «Сьогодні в Україну приїде віце-президент США Джо Байден». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути