вівторок, 09 жовтня 2012 13:18

"Собор" закликав всі опозиційні партії єднатися заради національних інтересів України

"Собор" закликав всі опозиційні партії єднатися заради національних інтересів України
Партія Жебрівського прагне об'єднати всі патріотичні сили. Фото: glavcom.ua

Партія "Українська платформа "Собор" ще раз нагадала опозиції про свій намір знятися з виборів у разі неподолання виборчого бар'єру у 5% до 14 жовтня.

Про це йдеться у заяві, поширеній прес-службою партії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: УНА-УНСО може знятися з виборів

"Ми повинні докласти максимальних зусиль, аби обмежити заплановане шахрайство, і, тим самим, вберегти країну й народ. Українська платформа "Собор" на початку виборчої кампанії зобов'язалася зняти свій виборчий список з балотування у разі, якщо станом на День Покрови, 14 жовтня, соціологічні опитування не гарантуватимуть нашій політичній силі подолання виборчого бар'єру. Саме для прийняття рішення з цього питання скликається другий етап з'їзду Української платформи "Собор". Ми маємо намір започаткувати стандарт виконання власного слова. Це, безумовно, буде новим для деградованої і дискредитованої української політики", - наголошують у партії.

У "Соборі" просять всі опозиційні партії тверезо оцінити шанси своїх мажоритарників та округах, а також наслідувати їх приклад і знятися з виборів у разі неподолання 5% бар'єру, щоб не розпорошувати голоси опозиції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Огризко: "Для цієї влади небезпечними є всі, хто хоче жити по-іншому"

"Пам'ятаймо – здобуті відсотки та "політичний капітал" ніяк не можуть важити більше, ніж доля країни. Українська платформа "Собор" нині б'ється за перемогу усіх своїх кандидатів. Водночас, ми упевнені: головне, що вирізняє справжніх державних діячів від політиканів і політичних лихварів – це їхня відповідальність перед країною і народом. Українська платформа "Собор" наголошує, що, незалежно від участі її виборчого списку у виборах, посилить боротьбу на шляху утвердження національних інтересів України та її демократичних засад. Своєю головною метою ми бачимо створення широкого патріотичного фронту, який об'єднає громадян як на Заході, так і на Сході нашої держави. Переконані, що така партія стане центром тяжіння для всіх тих, хто прагне долучитися до створення справді демократичної, цивілізованої та української України. Об'єднуймось!", - закликали у партії.

Зараз ви читаєте новину «"Собор" закликав всі опозиційні партії єднатися заради національних інтересів України ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути