Ексклюзиви
субота, 14 грудня 2019 19:48

"Слуга народу" вбухає 1 млн грн на корпоратив. Мережі кажуть, що значно більше

"Слуга народу" вбухає 1 млн грн на корпоратив. Мережі кажуть, що значно більше
Корпоратив оплатять за рахунок партії.

Партія "Слуга народу" витратить на корпоратив у столичному ресторані CHІ в КВЦ "Парковий" до мільйона гривень. Про це повідомив заступник голови фракції СН Олександр Корнієнко.

"У КВЦ "Парковий". Точно кілька сотень тисяч гривень. Я думаю, що до мільйона. Партія буде платити, звичайно", - розповів Корнієнко, пише Lb.ua

Свято пройде 20 грудня за рахунок спонсорів.

"Партія, згідно із законом, може мати фінансування. Є механізм, за допомогою якого фізичні та юридичні особи можуть надати партії підтримку. Ці гроші наша партія витрачала на виборчу кампанію, партія за них здійснює поточну діяльність", - сказав нардеп.

"Корнієнко каже, що корпоратив обійдеться в 1 млн гривень. Давайте порахуємо. 250 слуг із дружинами та чоловіками, 100 кабмінівських зі своїми половинками та 100 опешних теж не по-одиночці. Разом від 900 до 1000 чоловік, по мінімуму. І на це 1 млн гривень? Смішно. З огляду на цінник і пафос CHI, то "слугам" вистачить на салатик, мінералку і солодке. Але вже без шоу-програми, без алкоголю. І все це на новорічний корпоратив? Цікаво, а "слуги" можуть хоча б не брехати ? Або ця інформація розрахована на ідіотів?", - пише у Facebook колишній нардеп Борислав Береза.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський міг зустрічатися і Коломойським уночі

Партію "Слуга народу" фінансували компанії, чиї печатки знайшли у квартирі Олега Семенова — радника голови Херсонської облради Владислава Мангера. Останній є фігурантом справи вбивства активістки Катерини Гандзюк. Про це повідомляють журналісти Bihus.info.

Серед спонсорів "СН" за третій квартал цього року 12 фізосіб та десятки фірм. Разом вони дали партії майже 100 млн грн, йдеться у журналістському розслідуванні.

Зараз ви читаєте новину «"Слуга народу" вбухає 1 млн грн на корпоратив. Мережі кажуть, що значно більше». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути