середа, 24 серпня 2011 17:18

Спецтема: 20 років незалежності!

"Слава нації – смерть ворогам!" - у Львові пройшов бандерівський марш
41

Фото: Фото: Павло Паламарчук

Сьогодні у Львові відбулася піша хода з нагоди 20-ї річниці проголошення незалежної України до пам'ятника Степанові Бандері. Почалася вона від Львівської обласної ради. Після урочистої сесії депутати вийшли із зали і почали формувати колону. Попереду їхали на конях юнаки одягнені у форму УПА. За ними несли великий синьо-жовтий прапор. Замикав колону величезний банер із зображенням Степана Бандери. Загалом у ній взяло участь близько трьох тисяч людей.

Багато людей були одягнені у жовті футболки. На них було зображено Бандеру і Шухевича. Зверху був напис - "Герої України". Також людям роздавали аналогічні значки із таким зображенням. Під час руху колона вигукувала патріотичні гасла: "Україна – понад усе!", "Герої не вмирають, вмирають вороги!", "Бандера, Шухевич – герої України!", "Слава нації – смерть ворогам!". Також співали повстанські пісні.

"Боже, то ж треба було прожити незалежно двадцять років, щоб побачити, як знищують зараз нас, - сказала пенсіонерка Олена Мадяр. Вона ішла у колоні. - Наш президент і уряд - це чисті упирі. Як можна було забрати героя України у Бандери і Шухевича? Це треба, щоб в людини нічого в голові вже не було. Хай побояться Бога. Бо потім точно горітимуть в пеклі. Хоча саме туди їм і дорога, упирям проклятим".

Зараз ви читаєте новину «"Слава нації – смерть ворогам!" - у Львові пройшов бандерівський марш». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

636

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути