четвер, 21 лютого 2019 07:11

Скандал зі "Слугою народу": чи знімуть Зеленського з виборів

Скандал зі "Слугою народу":  чи знімуть Зеленського з виборів
Центральна виборча комісія не зможе зняти кандидата в президенти України Володимира Зеленського в разі його відмови оплатити показ серіалу "Слуга народу-3" з виборчого фонду. Фото - ATR

Центральна виборча комісія не зможе зняти кандидата в президенти України Володимира Зеленського в разі його відмови оплатити показ серіалу "Слуга народу-3" з виборчого фонду.

Якщо будуть знайдені порушення порядку ведення агітації на виборах, то максимум, що зможе зробити комісія - винести попередження, каже екс-заступник глави ЦВК Андрій Магера.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: БПП хоче заблокувати вихід в ефір серіалу "Слуга народу 3"

"У разі порушення агітації, незалежно від прізвища кандидатів у президенти, ЦВК максимум, що може зробити - винести попередження. Скасування реєстрації через таке порушення не буде", — пояснив Магера, передає "Обозреватель".

Організація Комітет виборців України вимагала від актора Володимира Зеленського, який є кандидатом президенти, оплатити показ серіалу "Слуга народу 3" з виборчого фонду. На думку КВУ, показ серіалу повинен розглядатися як передвиборна агітація на користь Зеленського. При цьому сам Зеленський наголосив, що вважає подібні дії "політичними боями без правил" і "порушенням усіх демократичних норм".

Зараз ви читаєте новину «Скандал зі "Слугою народу": чи знімуть Зеленського з виборів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути