четвер, 26 листопада 2015 15:04

"Ширка" гарантує повернення у владу агентів Кремля

"Ширка" гарантує повернення у владу агентів Кремля
фото: www.pravda.com.ua

Утворення широкої коаліції за участі "Блоку Петра Порошенка", "Опозиційного блоку" та двох депутатських груп "Відродження" і "Воля народу" гарантує східноукраїнським елітам повернення на найвищі щаблі влади. Про це в інтерв'ю журналу "Країна" сказав політолог Михайло Басараб.

"Хіба це може не подобатися Кремлю? Тоді прокремлівські агенти матимуть вплив не лише на деякі фракції, а будуть представлені в уряді. Зараз Фірташ, Ахметов, Клюєви, Єфремов і без "ширки" почуваються доволі комфортно. Тоді ж їхні можливості збільшаться в рази. "Еліта" часів Януковича повертатиметься сюди. Ми незадоволені розслідуваннями злочинів на Майдані, бо досі нікого не покарали. А в умовах формування "ширки" не дочекаємося встановлення справедливості й поготів. Може відбутися повний реванш "регіоналів", - зазначив він.

За його словами, суспільство це не сприйме.

"Ми ж бачимо настрої українців, те, як відзначали другу річницю початку Революції гідності. На Майдані Незалежності люди прорвалися на сцену й не дали провести концерт. Суспільство розчароване відсутністю швидких змін. Донбас повис баластом, корупція, злочинність. До того ж, українці пам'ятають, як після 2005 року відбувався поступовий реванш Партії регіонів, їхнє повернення у владу. Люди не сприймуть створення "ширки-2", - наголосив Басараб.

Зараз ви читаєте новину «"Ширка" гарантує повернення у владу агентів Кремля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути