Ексклюзиви
пʼятниця, 04 вересня 2015 12:29

Син Януковича повернувся в Україну - ЗМІ

Син Віктора Януковича Олександр прилетів в аеропорт Сімферополя, 3 вересня, близько 18:00 рейсовим літаком з Москви. І одразу ж відправився до Севастополя, де у Януковичів є розкішний маєток і де проживає його мати Людмила, повідомляє ТСН з посиланням на свої джерала.

Кажуть, що в сім'ї Януковича – розбрат через спадщину. А саме конфлікт з дружиною загиблого в березні нинішнього року Віктора Януковича-молодшого – Ольгою. Вона нібито вимагає свою частку в сімейному бізнесі, яким керує Олександр.

Автор: ТСН
 

Нагадаємо, що в квітні минулого року СБУ оголосила в розшук Олександра Януковича. Якщо його провина буде доведена, він може отримати до п'яти років в'язниці. Януковича-молодшого підозрюють у скоєнні злочину, передбаченого частиною 2 статті 366 Кримінального кодексу України – службове підроблення, підроблення документів, а також складання і видача завідомо неправдивих документів, що спричинило тяжкі наслідки.

За часів президентства батька Олександр був одним з найбільш успішних українських бізнесменів. Його статки ЗМІ оцінювали в 367-510 млн доларів США. Головним активом бізнесмена була корпорація МАКО. Олександра Януковича також називали людиною, яка мала найбільший вплив на батька і фактично контролювала весь сімейний бізнес.

Сам Олександр Янукович всі звинувачення на свою адресу відкидає і стверджує, що батько не мав відношення до настільки різкого зростання його капіталу. Крім того, він упевнений, що найближчим часом незаконно введені проти нього і його сім'ї візові та фінансові санкції будуть скасовані. Хоча в ЄС до цього явно не готові: у березні цього року всі санкції проти Януковича і його синів були продовжені ще на рік.

Зараз ви читаєте новину «Син Януковича повернувся в Україну - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути