вівторок, 28 липня 2015 12:22

Севрук є людиною Шокіна - джерело

Севрук є людиною Шокіна - джерело
Фото: korrespondent.net

Юрій Севрук, якого сьогодні призначили першим заступником генпрокурора Віктора Шокіна, виконуватиме вказівки керівництва. Про це в коментарі Gazeta.ua сказав один із співробітників Генпрокуратури.

"Севрук є людиною Шокіна, 20 років з ним пропрацював. Звичайно, він робитиме те, що йому скажуть. Більшість поводиться саме так. Хіба Касько вчасно "зістрибнув", - зазначив він.

За словами джерела, таке призначення є помилкою. "Так само, як і з Гузирем. Це людина, яка доросла лише до начальника управління. І тут його поставили на першого заступника генпрокурора. А це посада, яка має політичне забарвлення. Треба знати, що і кому говорити, як спілкуватися з політиками, пресою, на кого натиснути. Гузир "вхопив зірку" й перестарався. Побачимо, що буде тут", - додав працівник ГПУ.

Нагадаємо, перший заступник генпрокурора Володимир Гузир подав у відставку. Генпрокурор Віктор Шокін її прийняв і призначив на його місце Юрія Севрука.

Зараз ви читаєте новину «Севрук є людиною Шокіна - джерело». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути