Ексклюзиви
вівторок, 28 червня 2016 17:35

Сакварелідзе оголосив набір у свою партію

Автор: Gazeta.ua
 

Партія, одним із засновників якої є екс-заступник генпрокурора Давід Сакварелідзе, завершила попередні консультації і оголошує створення регіональних команд.

Про це у Facebook повідомив сам Сакварелідзе.

"Тривалий час українське суспільство очікує на радикальні і системні зміни, безкомпромісну та рішучу боротьбу з усіма проявами корупції на всіх рівнях. Владна еліта десятиліттями вперто ігнорує цей суспільний запит, тасуючи стару кадрову колоду. Ми розуміємо, що час на очікування сплив. Ми розуміємо всю складність обраного шляху і не розраховуємо на миттєвий результат – на нас чекає складна і довга боротьба, до якої ми готові. Але у нас є вірний союзник - українська громада, плече якої ми відчуваємо. У нас немає мільярдних статків, але є мільйони однодумців, які очікують на зміни. Ми створюємо команди в регіонах і пропонуємо приєднатися до нас всім тим, хто вірить у майбутнє України і готовий віддано працювати для її процвітання і розвитку. Ми починаємо!" - написав він

Автор: Facebook
 

Назви партії Сакварелідзе не назвав, не уточнив також, хто очолить партію. На фото видно, що до політсили увійде нардеп Віктор Чумак та екс-заступник генпрокурора Віталій Касько.

Нагадаємо, 26 квітня колишній заступник генерального прокурора Давід Сакварелідзе анонсував створення нової партії. Він допустив, що Міхеїл Саакашвілі піде з посади голови Одеської ОДА, якщо він очолить нову партію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ми були косметикою на старому обличчі системи - Сакварелідзе

Зараз ви читаєте новину «Сакварелідзе оголосив набір у свою партію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути