Ексклюзиви
субота, 19 квітня 2014 14:37

Шахтарі зневажають Путіна - Волинець

Шахтарі зневажають Путіна - Волинець
Михайло Волинець Фото: ua.golos.ua

Слова президента Росії Володимира Путіна про українських шахтарів є цинічними. Про це заявив голова Незалежної профспілки гірників України Михайло Волинець в коментарі ТСН.ua.

Нагадаємо, під час прямої лінії з росіянами і жителями Криму, Путін заявив, що море на півострові дуже брудне і там купаються п'яні шахтарі.

"Це цинічне ставлення знахабнілої людини, яка вважає, що їй море по коліно. Шахтарі - люди благородні і вони просто зневажають таких людей", - зазначив Волинець про висловлювання Путіна.

Він розповів, що шахтарі у всьому світі важко працюють і не бачать неба і сонця, тому вони цінують відпочинок. І традиції відпочивати у них вже усталені.

"Наприклад, вийти на поверхню і закурити або взяти пляшку, якщо в бригаді якась подія. У них такий спосіб спілкування. Вони не отримують великих грошей, щоб ходити по ресторанах. Вони йдуть у посадку чи на галявину. Але не можна говорити, що шахтарі п'яниці. Це дуже неприємно", - наголосив Волинець.

Він додав, що тепер оздоровлення гірників та їхніх сімей, яким приділяється достатньо уваги, буде проходити за кордоном. За його словами, зараз розглядаються варіанти Болгарії та Туреччини. Через нестабільну ситуацію в Криму, наші шахтарі, швидше за все, відпочивати там вже не будуть.

Зараз ви читаєте новину «Шахтарі зневажають Путіна - Волинець». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути