Ексклюзиви
середа, 25 травня 2016 01:07

Саакашвілі заговорив про повернення в Грузію

Саакашвілі заговорив про повернення в Грузію
Фото: delyagin.ru

Екс-президент Грузії, голова Одеської обласної державної адміністрації Міхеїл Саакашвілі має намір повернутися на батьківщину і активно включитися в політичний процес. Про це він заявив в ефірі телекомпанії "Руставі".

"Хай ніхто не сумнівається і не сприймає як загрозу – це природня справа – я маю намір повернутися до Грузії, і маю намір активно підключитися до процесів", – сказав Саакашвілі.

Однак не уточнив, коли саме він повернеться.

Політик також анонсував появу в його партії "Єдиний національний рух" нових осіб і зазначив, що з кількома з них ведуться активні консультації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чим Саакашвілі небезпечний для України

"Ще з кількома людьми ведемо переговори, щоб вони приєдналися до нового списку. Наступні місяці будуть приділені формуванню нової політичної еліти в Грузії, яка буде збагачена багатьма новими цікавими людьми", – пообіцяв Саакашвілі.

Нагадаємо, 30 травня президент України Петро Порошенко представив губернатора Одеської області Міхеїла Саакашвілі. Він також підписав указ про надання українського громадянства Саакашвілі. У зв'язку з цим грузинський міністр юстиції Грузії Тея Цулукіані заявила, що Грузія вичерпала можливість екстрадиції Саакашвілі, так як Конституція України забороняє екстрадицію своїх громадян.

Як відомо, в Грузії Саакашвілі оголошений в розшук.

Зараз ви читаєте новину «Саакашвілі заговорив про повернення в Грузію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути