Ексклюзиви
пʼятниця, 06 травня 2016 17:08

Саакашвілі підтримав Москаля

Саакашвілі підтримав Москаля
ntv.ru

Губернатор Одещини Міхеіл Саакашвілі підтримав позицію голови Закарпатської ОДА Геннадія Москаля. В Одесі аналогічна ситуація, сказав він.

Про це вінзаявив під час ефіру на "112".

Насіров призначив в Одеську митницю "свою людину", каже губернатор.

"Я повністю підтримую Геннадія Москаля. Ми говорили з ним, коли я гостював у нього в Ужгороді. Абсолютно аналогічна ситуація склалася у нас в Одеській області. Насіров назначив нам ставлеником праву руку Романенка. Це для того, щоб контролювати контрабандні потоки в Одеській області, які ми повністю перекрили за останній час. Думаю, така сама ситуація зараз у Москаля. Контрабанда сигарет в Ужгороді - великий бізнес", - заявив Саакашвілі.

Проблему контрабанди на митниці легше вирішувати "верхам".

"Якщо б в Одесі не було Марушевської та її команди, йшла б велика контрабанда. Звісно без зміни системи довго протриматись не вдасться. Митники в Одесі, наче голодні вовки. Зловили митника, який вкрав коробку капусти. Інший 100 доларів. Вони не готові працювати за 1500-2000 гривень. А ми примушуємо їх не брати хабарів..Підняти зарплати їм не можуть. Тому проблема в Насірові і в Хомутинніку. На самому верху. Місцеві кадри важливі, щоб мінімізувати збиток. Але з центру все робити легше, - додав Саакашвілі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Москаль просить звільнення

Нагадаємо, голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль звернувся до прем'єр-міністра, щоб внести подання про його звільнення. Також він заявив, що міжнародні злочинні угруповання намагаються відновити системну контрабанду тютюнових виробів. Використовують при цьому вплив українських політичних діячів і керівників окремих відомств.
Гройсман відмовив Москалю щодо звільнення і контрабанди цигарок.

Зараз ви читаєте новину «Саакашвілі підтримав Москаля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути