неділя, 31 травня 2015 22:58

Саакашвілі: Доля України зараз вирішується в Одесі

Саакашвілі: Доля України зараз вирішується в Одесі
www.5.ua

Доля Держави Україна нині вирішується насамперед в Одесі. Таку думку висловив губернатор Одеської області Міхеїл Саакашвілі в інтерв'ю "Подробицям тижня", передає "Укрінформ".

При цьому він зазначив, що призначати своїх заступників і помічників в апараті облдержадміністрації буде за результатами відкритого конкурсу.

"Доля держави Україна зараз вирішується в першу чергу в Одесі. Звичайно ж - у Харкові, природно - у Києві та на всіх прифронтових ділянках. Якщо в цих стратегічних місцях Україна витримає натиск ворога, то значно просунеться вперед", - сказав Саакашвілі.

Водночас він наголосив, що пріоритет при призначеннях віддаватиме фахівцям з Одеської області.

"Я не пов'язаний з жодним фінансовим угрупованням, а також не входжу в жодну з українських політичних партій. Я оголошу конкурс для всіх глав районних адміністрацій, і нехай прийдуть порядні люди. Звичайно, бажано, щоб вони були місцеві. Ми зберемо абсолютно об'єктивну, прозору комісію. Першим критерієм відсіву буде, якщо мені хтось подзвонить, і скаже, мовляв, це наша людина. Я нікому не раджу йти цим шляхом", - заявив Саакашвілі.

У перспективі, за його словами, оцінку виконаної роботи повинні дати самі одесити, і хотілося б, щоб їм було чим пишатися.

"Головне, щоб ми створили те, від чого одесити мали б почуття гордості. І до "перлини біля моря" приїздили туристи з різних куточків світу, в тому числі і з Росії. Місто від цього буде отримувати тільки прибуток. Такий туристичний бізнес я практикував і в Грузії після конфлікту з Росією", - підкреслив Саакашвілі.

Нагадаємо, 30 травня Президент України Петро Порошенко представив Михайла Саакашвілі в Одесі в якості нового голови обласної державної адміністрації.

Зараз ви читаєте новину «Саакашвілі: Доля України зараз вирішується в Одесі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

33

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути