субота, 06 лютого 2016 00:29

Саакашвілі: Абромавичус в уряд не повернеться

Саакашвілі: Абромавичус в уряд не повернеться
Фото: Новое время

Голова Одеської обласної адміністрації Міхеїл Саакашвілі заявив, що згідно з відомої йому інформації, міністр економічного розвитку і торгівлі Айварас Абромавичус не повернеться в уряд. Про це він повідомив в ефірі "Шустер LIVE".

"Повернення блудних дітей українського уряду назад в уряд України (міністр інфраструктури Андрій Пивоварський, міністр аграрної політики Олексій Павленко, міністр охорони здоров'я Олександр Квіташвілі, міністр інформаційної політики Юрій Стець. - Ред.)... Айварас не повернеться, я в курсі всіх цих подій", - заявив Саакашвілі.

Нагадаємо, що в четвер на засіданні уряду чотири міністри заявили про відкликання заяв про відставку: міністр інфраструктури Андрій Пивоварський, міністр інформаційної політики України Юрій Стець, міністр охорони здоров'я Олександр Квіташвілі, міністр аграрної політики і продовольства України Олексій Павленко.

Міністр економічного розвитку і торгівлі Айварас Абромавичус подав у відставку 3 лютого. Ходять чутки, що це Саакашвілі вмовив Абромавичуса написати заяву.

Перед засіданням уряду 4 лютого міністр економічного розвитку і торгівлі Айварас Абромавичус назвав умови, за яких міг би повернутися на посаду міністра. Серед них - звільнення генпрокурора Віктора Шокіна.

Зараз ви читаєте новину «Саакашвілі: Абромавичус в уряд не повернеться». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути