Ексклюзиви
неділя, 09 лютого 2014 14:52

Розправа над "регіоналами" виставить львів'ян як фашистів - Петро Писарчук

Розправа над "регіоналами" виставить львів'ян як фашистів - Петро Писарчук

Минулого тижня уперше за час майдану кілька студентів прийшли з плакатами на ТВК "Південний" у Львові, де є офіс місцевої Партії регіонів та її очільника Петра Писарчука. Він є засновником "Південного" та відомим у Львові меценатом. Лідер львівських "регіоналів" звернувся до координаторів Львівського євромайдану.

"Ставлюся з великою шаною до прагнень людей жити в європейській Україні, де панує правда і закон. Тому я ніколи не чекав революції, а робив все, що міг, щоб моє місто і держава, люди в ній мали роботу, пам"ятали своїх героїв, мали духовний прихисток в храмах, знедолені мали надію, що світ не без добрих людей, - говорить Писарчук. - Дуже часто люди мене не розуміли, навіть ті, кому судилося допомогти, обмовляли мене, шукали якусь користь в моїх діях. Сьогодні прошу усіх намагатися очистити Майдан від неправди. Інакше як святотатством не можна назвати дії заробітчан, що привласнюють людські пожертви, спекулюючи на темі Майдану. Тільки на території "Південного" охорона затримувала двох лжеволонтерів, що збирали гроші буцімто на Майдан. А коли їх передавали охороні Майдану, виявлялося, що робили вони це з метою власної наживи."

Писарчук стверджує, що багато пікетів теж "тиражуються" і є платними. Натякає на дволикість патріотичних сил, які є при владі у Львові, і нагадіє, що "регіонали" у Львові - не при владі.

"Сьогодні, щоб відволікти увагу від свого лакейського плазування перед високими чільниками з Партії регіонів з Києва, керманичі нашого міста пробують натравити громаду на людей і бізнес, що не мають жодного відношення до їхньої злочинної діяльності. За цей час, що Партія регіонів при владі в Києві, просив би показати, хто з львівських регіоналів збагатів за рахунок держави? Наша позиція не раз озвучувалась – будівництво надзвичайно затратного, нині нікому не потрібного стадіону у Львові – це афера по відмиванню величезних коштів. Але урядовці від Партії регіонів в Києві слухали не нас, місцевих "регіоналів", а керівництво нашого міста."

Петро Іванович нагадує, що ніколи не брав участі у візитах, які стосувалися Євро. Тому що "не розумів мети цих візитів".

"Думаю, багатьом очевидно, що всі ці шоу з поданням заявки на проведення зимових Олімпійських ігор в Карпатах не мають нічого спільного з реальним станом економіки держави. Дав би Бог вижити і оминути дефолту. Мета цієї затії – знову поживитись на державних грошах. І тут єдині як львівська, так і київська влада," - додає політик.

Галичина не має права виставляти себе краєм, де розправились з Партією регіонів, каже голова львівської Партії Регіонів про пікети бізнесу "регіоналів " у Львові.

"Це буде ще одним аргументом для наших недругів виставляти нас мало не фашистами. Отримую безліч телефонних дзвінків зі Сходу з нерозумінням, що робиться у нас. Люди здають путівки і бояться їхати в карпатські здравниці."

За словами львівського "регіонала" найбільш болючою для нього є позиція церковників.

"Мені важко осягнути, як викладачі такої поважної інституції як Український Католицький Університет можуть займатися організацією пікетів біля ТВК "Південний", добре пам'ятаючи, що помічниця президента Ганна Герман люто мене не розуміє і разом з колишнім начальником СБУ таємно відвідувала не "Південний" а саме цей університет."

Зараз ви читаєте новину «Розправа над "регіоналами" виставить львів'ян як фашистів - Петро Писарчук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути