пʼятниця, 24 червня 2016 17:48

Розмови в ПАРЄ про спільні цінності з Росією - це ведмежа послуга Європі - нардеп

Розмови в ПАРЄ про спільні цінності з Росією - це ведмежа послуга Європі - нардеп
nfront.org.ua

Заяви Бюро ПАРЄ про спільні цінності з Російською Федерацією та рух назустріч є нічим іншим, як ведмежою послугою для усієї Європи.

Про це журналістам заявив народний депутат із "Народного фронту" Михайло Хміль.

Він зауважив, що деякі європейські популісти намагаються проводити політику умиротворення Путіна.

"На жаль, наш особистий український досвід свідчить, що вести будь-який діалог з Путіним - це марна трата часу і зусиль. Він не рахується зі слабкими і безвольними, а саме так зараз поводяться деякі європейські діячі, які намагаються подружитися із Кремлем", - сказав нардеп.

"Дуже дивно чути заяви про пошуки спільних інтересів з Росією, поки Путін не лише безперебійно постачає зброю і найманців, концентрує свої війська вздовж українського кордону, а й планує посилити військову присутність безпосередньо у Європі - в Калінінграді", - заявив парламентарій.

Хміль не виключив, що заява Бюро ПАРЄ пов'язана із розгубленістю після результатів референдуму у Великій Британії щодо виходу з Євросоюзу.

"Як би там не було, українська делегація в ПАРЄ спільно з нашими партнерами опануватиме відновленню співпраці ПАРЄ з Росією. Ми це робимо уже не один рік, ми відстоюємо санкції проти агресора і будемо продовжувати це й надалі", - резюмував депутат.

Зараз ви читаєте новину «Розмови в ПАРЄ про спільні цінності з Росією - це ведмежа послуга Європі - нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути