Ексклюзиви
четвер, 29 січня 2015 10:58

Росіяни в ПАРЄ забули, що голосу у них немає

Росіяни в ПАРЄ забули, що голосу у них немає

Перед голосуванням за резолюцію щодо ситуації в Україні в залі засідань ПАРЄ з російською делегацією стався конфуз, який викликав сміх серед колег.

Так, за словами українських представників, російська делегація звернулася до асамблеї з питанням про те, що у них не працюють термінали для голосування.

Як повідомили на своїх сторінках у соціальних мережах народні депутати Борислав Береза і Володимир Ар'єв, російський депутат навіть допустив, що мова йде про якусь змову.

"(Це зроблено) навмисно. Нагадуємо вам, що російська делегація позбавлена голосу. У залі регіт і оплески", - процитував Береза відповідь президента асамблеї.

Нагадаємо, що Парламентська асамблея Ради Європи (ПАРЄ) ухвалила резолюцію № 13685, яка передбачає збереження санкцій проти Росії до квітневої сесії Асамблеї. Таким чином, ПАРЄ продовжила "статус-кво" для російської делегації, вона і надалі знаходитиметься під дипломатичними санкціями і залишатиметься позбавленою права голосу в Раді Європи до наступної сесії.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни в ПАРЄ забули, що голосу у них немає». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути