Ексклюзиви
середа, 25 травня 2016 11:56

Росія у виграші від будь-якого результату Мінська - Сироїд

Росія у виграші від будь-якого результату Мінська - Сироїд
Фото: pl.com.ua

"Велика сімка" має намір на зустрічі 26-27 травня поставити питання зняття санкцій із Росії, якщо вона повністю виконає Мінські домовленості.

Про це у Facebook написала заступник голови Верховної Ради Оксана Сироїд.

"Мінськ має лише дві умови - вибори та "особливий статус" для окупованих територій. Тому прив'язка санкцій до Мінська матиме дуже чіткі наслідки: якщо Україна не проведе вибори на окупованих територіях та не внесе в Конституцію "особливий статус" - санкції знімуть. Бо Мінські домовленості не виконані. Якщо Україна проведе вибори та надасть окупованим територіям "особливий статус" - санкції знімуть, тому що Мінські домовленості виконані. Росія у виграші в обох випадках", - написала Сироїд.

Вона наголосила, що варто шукати відповідь на питання: "як запобігти поширенню російської гібридної війни проти світу, розвалу ЄС і відновленню тоталітарної Російської імперії".

"Другу світову війну, як ми пам'ятаємо, спричинило умиротворення Гітлера. Тобто відповідь на неправильно сформульоване запитання", - додала заступник спікера.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенку бракує розуміння, як зберегти державу - Бутусов

Раніше колишній представник Тристоронньої контактної групи Роман Безсмертний заявив, що для вирішення конфлікту на Донбасі необхідно приблизно три-п'ять років.

Зараз ви читаєте новину «Росія у виграші від будь-якого результату Мінська - Сироїд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути