пʼятниця, 21 листопада 2014 15:05

"Росія має всі ознаки міжнародного тероризму" - Грібаускайте

"Росія має всі ознаки міжнародного тероризму" - Грібаускайте
Фото: zik.ua

Президент Литви Даля Грібаускайте засудила політику Росії по відношенню до України.

"Ми всі бачимо, що наш сусід (Росія - ред.), сусід України поводиться так, як не личить поводитися сусідові, державі, для якої важливе міжнародне право і міжнародні зобов'язання, а також підписані нею ж угоди", - сказала литовський президент на спільній з генеральним секретарем НАТО прес-конференції в п'ятницю.

Грібаускайте заявила, що "сьогодні на сході України знаходяться російські військові, тоді як сама держава відкрито бреше, заперечуючи це".

"Держава, яка наказує своїм військовим зняти знаки відмінності, яке вводить армію і важке озброєння без розпізнавальних знаків - така держава має всі ознаки міжнародного тероризму. Це все, що я можу сказати", - сказала литовський президент.

Нагадаємо, що 20 листопада Грібаускайте в ефірі місцевої радіостанції назвала Росію "терористичною державою". У відповідь офіційний представник МЗС РФ Олександр Лукашевич заявив, що риторика президента Литви в своїх висловлюваннях перевершує "найбільш екстремістські заяви" Києва.

Зараз ви читаєте новину «"Росія має всі ознаки міжнародного тероризму" - Грібаускайте». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути