пʼятниця, 29 серпня 2014 06:48

Росія бреше в переговорах ще з моменту анексії Криму - представник Великобританії в ООН

Росія бреше в переговорах ще з моменту анексії Криму - представник Великобританії в ООН
Президент РФ Володимир Путін Фото: 112.ua

Під час всіх переговорів, які проходять на міжнародному рівні щодо врегулювання ситуації в Україні, Росія демонструє свій нечесний підхід. Про це під час екстреного засідання Ради безпеки ООН сказав представник Великобританії у Раді Безпеки ООН, передає УНН.

"Росія заперечує реальність і це свідчить про нечесний підхід Росії до цієї кризи. Цей підхід був з самого початку. Нагадаю, що Росія заперечувала, що її військові знаходились в Криму — аж до моменту, коли Крим був незаконно анексований. Росія надала військову підтримку повстанцям, надавала танки, БТР та артилерійські установки сепаратистським угрупуванням протягом кількох місяців", — зазначив представник Сполученого Королівства.

Нагадаємо, вчора, 28 серпня, відбулося засідання Радбезу ООН. Більшість країн в ході засідання висловили свою стурбованість щодо останніх повідомлень про вторгнення Росії в Україну. Зокрема, США, Франція та Британія рішуче засудили дії РФ.

Зараз ви читаєте новину «Росія бреше в переговорах ще з моменту анексії Криму - представник Великобританії в ООН». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути