Ексклюзиви
четвер, 21 серпня 2014 09:43

Російські зомбо-ЗМІ цитують пости з фейкового Twitter Турчинова
2

Низка російських і проросіських медіа публікують повідомлення з несправжньої сторінки у Twitter спікера Верховної Ради Олександра Турчинова.

Скріни зі сторінки лжеТурчинова активно розповсюджуються у соцмережах.

Наприклад, на фейкову сторінку посилаються автори новини "Турчинов вимагає від військових гідно помирати, а не скаржитись у ЗМІ".

"Солдати і офіцери української армії, досить плакатись російським ЗМІ, що вас кинули. Майте совість померти гідно за батьківщину!", - пише лжеТурчинов, чим "виклаликає гнів у батьків, чиїх дітей мобілізували".

Утім, ця сторінка не має жодного відношення до справжнього Турчинова. Фейк має 500 підписників, на ній нема ніякої інформації про спікера ВР, крім того, є лишень 7 фотографій. Та й підписки доволі неоднозначні: багато панянок з латинської Америки, російський політолог Олександр Дугін, загадкова сторінка "Печень дьявола".

У справжньої сторінки спікера Турчинова 93 тисячі підписників. На ній є офіційна інформація про власника, а ще майже 400 фотографій і відео.

Зараз ви читаєте новину «Російські зомбо-ЗМІ цитують пости з фейкового Twitter Турчинова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути