вівторок, 19 липня 2016 10:11

Російські ЗМІ поширюють фейки про українсько-американські навчання
5

Фото: Радіо Свобода

Російські ЗМІ поширюють фейкові новини про те, що Україна буцімто зірвала масштабні українсько-американські навчання Sea Breeze-2016.

Про це повідомляє "Радіо Свобода" у вівторок, 19 липня.

Пропагандистські ресурси з РФ поширюють інформацію про те, що український флагман "Гетьман Сагайдачний" перебуває в несправному стані, в результаті чого навчання достроково припинені. Зокрема, відоме прокремлівське ЗМІ Russia Today пише: "Джерело: Морську фазу міжнародних навчань НАТО Sea-Breeze відстрочили через Україну".

Також фейкову новину поширюють такі ресурси, як EurAsia Daily, РИА "НОВОСТИ", "Московский комсомолец", "Труд.ру", "Украина.ру", "Взгляд" і багато інших. В свою чергу, прес-центр ВМС України спростував цю інформацію в розмові з "Радіо Свобода".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: LifeNews вигадав нову брехню про ЗСУ

Нагадаємо, 18 липня в Україні стартували українсько-американські навчання Sea Breeze-2016. Темою цьогорічних навчань є проведення багатонаціональної операції з безпеки у кризовому регіоні.

Зараз ви читаєте новину «Російські ЗМІ поширюють фейки про українсько-американські навчання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути