понеділок, 21 квітня 2014 10:55

Російські журналісти виклали відео про стрілянину в Слов'янську ще до початку подій

Російський телеканал Lifenews, який висвітлює події на Сході України з позиції лояльності до сепаратистів, завантажив відеосюжет про стрілянину у Слов'янську, яка сталася у ніч проти 20 квітня, ще напередодні - 19 квітня, пише tsn.ua.

Про це свідчить час завантаження відео на блозі телеканалу у Youtube. У відеосюжеті кореспондент, з яким зі студії зв'язуються телефоном (тобто не видно, де він насправді перебуває), розповідає, що події у Слов'янську на блок-посту відбувалися "близько першої - пів на другу ночі". За даними українського МВС, стрілянина почалася о 02:20 вночі проти неділі, 20 квітня. Таким чином, якщо канал мав відео з реального місця подій, то на ньому принаймні мала бути ніч, а не день, як видно на ролику.

При цьому на сайті Lifenews новина із відповідним відеосюжетом була розміщена вже зранку 20 квітня о 8:53.

Зазначимо, що в РНБО України висловили думку, що російська сторона намагається розгорнути тезу про "громадянську війну" в Україні і виправдати своє чергове вторгнення.

 
Зараз ви читаєте новину «Російські журналісти виклали відео про стрілянину в Слов'янську ще до початку подій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути