пʼятниця, 29 липня 2016 16:01

Російські опозиціонери про посла-КДБіста: у жодному разі не погоджуйтесь

Російські опозиціонери про посла-КДБіста: у жодному разі не погоджуйтесь
Михайло Бабич/twitter.com

Президент Петро Порошенко в жодному разі не повинен погоджувати кандидатуру Михайла Бабіча на посаду посла Росії в Україні.

На цьому наголосили екс-депутат Держдуми Ілля Пономарьов та політичний емігрант Ольга Курносова, пише "УНІАН".

"Його призначення потрібно інтерпретувати як підготовку до можливих дострокових виборів, на які може робити ставку Росія. Я просто закликаю пана президента ні в якому разі не давати згоди на призначення цієї людини послом. Це класична кандидатура для взаємодії з сепаратистами, для силових операцій", - закликав Пономарьов.

За його словами, Бабіч має досвід фальсифікації виборів у Росії. І якщо Україна погодиться на його кандидатуру, то отримає "гарантоване шпигунське гніздо як для координації російських спецслужб, так і для організації виборчих компаній в інтересах РФ".

"Україна має зробити все, щоб Бабіч не став послом в Україні. Це остання людина, від якої була б користь як від дипломата. В ситуації неоголошеної війни надсилати послом військового - це як плювок в обличчя", - сказала Курносова.

Бабич - колишній військовий. Був головою уряду Чеченської республіки. Висунення саме його на посаду посла свідчить, що Путін робить ставку на дострокові вибори в Україні, вважає політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Із Зурабовим Путін забрав шанс на політичне вирішення питань - дипломат

Нагадаємо, 28 липня президент РФ Володимир Путін звільнив Михайла Зурабова з посади надзвичайного та уповноваженого посла РФ в Україні.

Зараз ви читаєте новину «Російські опозиціонери про посла-КДБіста: у жодному разі не погоджуйтесь». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути