Ексклюзиви
понеділок, 22 грудня 2014 22:47

Російські опозиціонери готують програму виходу з кризи та відставки Путіна - Нємцов

Російські опозиціонери готують програму виходу з кризи та відставки Путіна - Нємцов
Борис Нємцов Фото: inforesist.org

Російська опозиція готовить програму виведення Росії з кризи, першим пунктом якої буде негайна відставка президента Володимира Путіна. Вона буде представлена у другій половині січня. Про це заявив російський опозиціонер Борис Нємцов в ефірі "5 каналу", повідомляє "Укрінформ".

"У другій половині січня у нас буде програма виведення Росії з кризи - політичної і економічної. Ми б хотіли, аби це була програма об'єднаної демократичної опозиції, яка дотримується європейського вибору. Мені здається, що саме зараз настав час для такої чіткої програми", - сказав він.

Російський опозиціонер зауважив, що першим пунктом цієї програми буде негайна відставка Путіна і проведення у країні вільних демократичних виборів.

На запитання ведучої, чи ділить російська опозиція уже зараз якісь ролі на випадок краху режиму Путіна, Нємцов відповів: "Ми думаємо над цим".

Зараз ви читаєте новину «Російські опозиціонери готують програму виходу з кризи та відставки Путіна - Нємцов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути