Ексклюзиви
вівторок, 31 березня 2015 10:39

Російське майно в Україні має бути негайно націоналізоване - Ляшко

Російське майно в Україні має бути негайно націоналізоване - Ляшко

Депутати від фракції Радикальної партії підготували законопроект, яким пропонують націоналізувати усе російське майно в Україні до закінчення військової агресії з боку Росії.Після війни, згідно закону, це майно можна буде або виміняти на українські об'єкти у Криму, або домовитися про інші взаємозаліки.

"Російське майно в Україні має бути негайно націоналізоване. Сором і ганьба, що компанії російських олігархів досі заробляють на українцях, а потім, за наші ж гроші, нас убивають" – заявив лідер Фракції Радикальної партії Олег Ляшко в коментарі одному з телеканалів.

"Це нонсенс , коли в Україні під час війни з Росією продовжують працювати російські компанії, спрямовуючи зароблені гроші на підтримку терористів на Донбасі. 

Сьогодні у Криму на мільярди вилучено українського приватного і державного майна, а ми адекватно не реагуємо.У нас продовжують працювати російські банки, компанії різноманітні, а потім за ці гроші вони фінансують терористів на Донбасі.

Важко уявити, щоб гітлерівська Німеччина заробляла у воюючій Росії чи навпаки. А у нас це, на жаль, можливо", - обурюється радикал.

 

Зараз ви читаєте новину «Російське майно в Україні має бути негайно націоналізоване - Ляшко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути